HjemBoligvelgerOmrådetKontakt
– Her skal Ivar boltre seg om ikke så lenge. Barnehagen somnå bygges, ligger kun et steinkast fra huset vårt, sier Lena og Håkon.

Fant alt de lette etter i Lillesand

Småbarnsfamilien Torgrimsen lette etter et sted nærme sjø og sørlandsidyll. Letingen stoppet i Lillesand.

– Vi har funnet det perfekte stedet for en småbarnsfamilie som oss. Sangereidåsen er et nytt boligfelt like utenfor Lillesand som innfrir på alle måter, smiler Håkon og Lena Torgrimsen.

Med lille Ivar (7 mnd) på armen, godt innpakket i Marius-genser og matchende lue, står Håkon og Lena utenfor det som skal bli deres nye bolig; en lekker enebolig, med mye sol og stor terrasse midtveis oppe i boligfeltet. Og en deilig utsikt til sjøen og skjærgården. Vegger og tak er oppe og snekkere jobber på spreng i vinterkulda for å få huset ferdig til innflytting.

– Vi flytter inn til våren! Vårt hus blir et av de første som blir ferdig, så kanskje blir vi den første familien som flytter hit. Så vi gleder oss veldig til våren, sier Lena entusiastisk.

Håkon Torgrimsen sjekker den deilige utsikten til sjøen fraboligens andre etasje.

Mye skal stemme

Både Lena og Håkon flyttet til Sørlandet fra henholdsvis Moss og Ølen i Rogaland. I 2014 fikk begge jobb i Lillesand-bedriften SG Armaturen.

– Vi bosatte oss på Slettheia i Kristiansand fordi det var omtrent midt mellom Moss og Ølen, ler Håkon.

Da lille Ivar meldte sin ankomst, fant de ut at de trengte mer plass.

– Vi ønsket oss et sted som både var sentralt og som var nærme sjøen og friluftsområder. Dessuten måtte det være øst for Kristiansand – vi var lei av bilkø til og fra jobb gjennom sentrum. Det var en kollega som tipset oss om Sangereidåsen boligfelt i Lillesand, sier Håkon fornøyd.

Det tok ikke lang tid før paret var solgt – og boligen kjøpt. Området klikket inn på alle ønskene; nær sentrum, butikker, skole og barnehage. Kort vei både sjø og hei og en lekeplass like ved hvor Ivar kan boltre seg og treffe andre barn. At Sangereidåsen kun er fem minutters biltur unna arbeidsplassen deres, var heller ingen ulempe.

–  Det var ikke så vanskelig å bestemme seg. Nå skal vi bo i Lillesand, Sørlandets triveligste sørlandsby, med koselige kafeer og butikker. Like nedenfor huset vårt bygges det en stor barnehage hvor vi allerede har sikret plass til Ivar. Og vi gleder oss til koselige turer til Skifjell, og kanskje blir det båtliv til sommeren, smiler Lena.

– Vi har funnet den perfekte plassen for oss i Sangereidåseni Lillesand, smiler familien Lena  (31) og Håkon Torgrimsen (31), med sønnen Ivar (6 mnd.) på armen.

Moderne arkitektur

Selv om både Lena og Håkon har lagt sin elsk på sørlandsidyllen i Lillesand, var de klare på at boligen deres ikke skulle være i typisk sørlandsstil. De ville ha moderne arkitektur, med rene linjer og store vindusflater. Og litt grønn plen utenfor huset var også greit, men ikke for mye.

– Vi ønsker oss et lettstelt hus og det får vi her i Sangereidåsen. Huset får stor stue med mye deilig lys, tre soverom og et ekstra rom som vi skal bruke til kontor og TV-stue. Dette blir fantastisk deilig, sier de og smiler om kapp med lille Ivar.

Tekst: Eirik Vigsnes, Fundament.

Kontakt oss!

Kirsten Vik

Salgsansvarlig, HSH
900 38 738
kirsten@hsh-as.no

Ole Kristian Kristiansen

Megler, MNEF
404 08 610
okk@em1.no

Til toppen
Personvernerklæring
Til toppen